Reolink

REOLINK

Reolink startade 2009 och har sedan dess ägnat sig åt att skapa bra och lättanvända övervakningskameror för konsumenter och företagare. Deras första produkt lanserades i juli 2009. Storsäljaren och föregångaren Argus, den batteridrivna WiFi kameran, skapades efter en framgångsrik finansiering via Kickstarter.  

Reolinks kameror är välgjorda, snygg design och kompakta för att lättare kunna smälta in i omgivningen.

SNABB & ENKEL INSTALLATION

Oavsett om du väljer batteridriven, WiFi, 4G eller PoE kamera så är installationen enkel, även för oerfarna. Programmeringen till router förklaras i appen steg för steg på svenska och tar oftast bara 5-10 minuter.

ÅTKOMST VAR DU ÄN ÄR

Appen, Reolink, ger dig tillgång till dina kameror från din mobil oavsett om du är hemma, på jobb eller på semester. Du kan bekvämt öppna och se efter vad som sker i ditt hem eller företag. Appen finns att ladda ner gratis på Apple Store om du har iPhone/iPad och Google Play om du använder en Android enhet.

Appen är på svenska och har ett enkelt och snyggt gränssnitt som är lätt att förstå och navigera i. Via appen kan du styra alla Reolink kameror oavsett om dom är batteridrivna, WiFi, 4G eller trådanslutna.

  • Se live var du än är
  • Se & ladda ner videoinspelningar
  • Redigera kamerainställningar
  • Få push notiser (larmmeddelande)
  • Situationer – Kontrollera larmen på alla kameror med ett tryck
  • Få e-post vid larm
  • Se 4 kameror samtidigt

PROGRAMVARA

Med Reolink Client kan du se och styra dina kameror från din dator. Programmet är gratis att ladda ner och finns både till Windows och Mac.

  • Se upp till 16 kameror samtidigt
  • Se & ladda ner videoinspelningar
  • Redigera kamerainställningar

BATTERIDRIVNA - 100% SLADDLÖSA

Batteridrivna WIFI kameror, behöver endast anslutas till router sedan kan ni placera ut kameran där ni vill.

4G KAMERA

Batteridriven 4G kamera, kan placeras var som helst utan hänsyn till ström eller nätverk

WIFI KAMEROR

WiFi kameror med hög upplösning. För er som vill ha något som ansluts trådlöst till er router men som är ström anslutet för underhållsfri övervakning

POE KAMEROR

Kabelanslutna kameror för er som vill ha bäst resultat. POE innebär att både nätverk och ström dras i en och samma kabel

NVR INSPELARE

NVR inspelare för er som vill centralisera systemet med flera kameror. Passar både Reolinks POE och WiFi kamera, ej batteridrivna. Inbyggd 2TB hårddisk

Om ni är installatör och önskar köpa Reolink löpande för återförsäljning är ni välkomna att kontakta oss för mer information!